Nyakunkon a rendezvényszezon – és mosdóra márpedig szükség lesz!

Akármerre nézünk, rendezvények vesznek körül minket, a megfelelő kikapcsolódáshoz viszont elengedhetetlen, hogy méltó körülmények között tudjunk mosdóba elmenni. Szerencsére nincs akadálya!
Mobil mosdó bérlés

Zenei fesztivál, futóverseny, gasztronómiai rendezvény, falunap, gyereknap, városi ünnep – tegye fel a kezét, aki nem járt még hasonló rendezvényen! Na ugye! Ahogy elindul a jó idő, megszámlálhatatlan rendezvénnyel találkozunk nap mint nap, egészen őszig. Vannak kicsik, nagyok, egynaposak, több hetesek, zenések, nem zenések, egy valami mégis közös bennük: hogy előbb vagy utóbb, de használnia kell egy mosdót a vendégnek. Ezért – bár egy sikeres eseménynek számos összetevője van – aminek biztosan a prioritás lista elején kell lennie, az a mosdó és a wc kérdése.

Szerencsére cégünk minden igényre tud megoldást találni, legyen az egy magánszemély általi rendelés, vagy egy nagy rendezvény. A legfontosabb: kollégáink bármilyen megkeresés esetén egyedi ajánlatot állítanak össze a megrendelő igényeihez legjobban alkalmazkodva. A hosszú évek tapasztalatának és a több száz múltbeli megrendelésnek köszönhetően a darabszámtól kezdve azok karbantartásáig teljes körű szolgáltatást és segítséget nyújtunk.

Mobil wc, szaniter konténer rendelés

De mik közül lehet választani?

A rendezvény típusától, létszámától függetlenül bérelhető: 

  • Mobil wc
  • Mobil piszoár és kézmosó
  • Szaniter és iroda konténer
  • Mobil kerítés és kordon
  • De cégcsoporton belül foglalkozunk konténerszállítással és hulladékkezeléssel is

Mikor melyiket érdemes rendelni?

Mobil wc:
mivel sem csatorna kiállás, sem vezetékes víz nem szükséges hozzá, ezek az alap mobil wc-k szinte bármilyen rendezvényen jól hasznosíthatók. Illatosított, belülről zárható, lehajtható ülőkés. Rendelhető kézmosóval felszerelve és anélkül is.

VIP mobil wc: 
minden, ami egy alap wc, csak extra tükörrel, kézmosóval és fogassal felszerelve. 

Mozgáskorlátozott mobil wc:
bővített alapterülető, speciális, külön a mozgáskorlátozottak részére kialakított mobil wc, a könnyű megközelítés és benti közlekedés mellett a biztonságos használatot két oldali korlát és az alacsony, csúszásgátlóval ellátott padló biztosítja.

Mobil kézmosó:
bár az alap mobil wc-k nem rendelkeznek kézmosóval, de mindenképpen ajánlott a mobil kézmosó telepítése. Az egyállásos megoldás 50 literes, míg a kétállásos verzió 150 literes tartállyal rendelkezik, igény esetén pedig folyékony szappannal és kéz törlő papírral is el tudjuk látni.

Mobil piszoár:
férfiak számára tökéletes megoldás, hiszem egyszerűen kihelyezhető, az osztott falas megoldásnak köszönhetően egyszerre akár 3 ember is használhatja, a csúszásmentes padlónak köszönhetően pedig biztonságos is. Megfelelő vizes infrastruktúra esetén közvetlenül csatornára is köthető, de 374 literes saját tartállyal is rendelkezik. 

Szaniterkonténer:
a legkényelmesebb megoldás, ami 14 ajtós koedukált változatban (2×7 ajtó / oldal), vagy 20 mosdós, külön női-férfi bejáratokkal rendelkező verzióban is rendelhető. Telepítéséhez egyenes, darus kocsival megközelíthető talaj, működéséhez pedig víz, áram és csatorna csatlakozás szükséges – csatorna csatlakozás hiányában szennyvíztartállyal is telepíthető

Irodakonténer:
többfunkciós konténer, mely használható szervezői vagy biztonsági bázisként vagy akár öltözőként is.

Porta / pénztár konténer:
az üvegfallal ellátott konténer tökéletes megoldás jegypénztárként, vagy biztonsági / porta konténerként is.

Szaniter konténer bérlés

De térjünk is vissza a mobil wc bérléshez:
A mobil wc-k esetében nem csupán a kiszállítás tartozik a szolgáltatásaink közé, hanem a tisztítás és a karbantartás is. A kihelyezés során arra kell figyelni a megrendeléskor, hogy a mobil wc-k csak sík terepre telepíthetők, ehhez biztosítani kell a 3,5 tonnás, vagy nagyobb szállító autó gondtalan megközelíthetőségét, a területnek alkalmasnak kell lennie arra, hogy kollégáink a molnárkocsival be tudják gurítani a 80-90 kilós eszközöket. A megfelelő hely választás azért is nagyon fontos, mert a tisztító autó szippantócsöve maximum 8 méterre tud kinyúlni, a kihelyezés pedig minden esetben kézzel történik.

De hogy marad tiszta a mobil wc? 
A folyamatos, higiénikus használathoz biztosítjuk a szippantó kocsival történő ürítést, a vegyszeres takarítást és fertőtlenítést, valamint a wc papírral feltöltést. Fertőtlenítő szerekkel és magasnyomású tisztító berendezéssel történik a fülkék külső és belső takarítása. A fülkékben keletkezett szennyvíz tartálykocsiba, majd szennyvízkezelőbe kerül, ennek folyamata minden esetben a szolgáltatásunkban megtalálható. Az általunk használt tisztítószerek külön illatanyaggal vannak kezelve, így nyári melegben is biztosított a kellemes illat. A tisztításhoz és fertőtlenítéshez használt, bevizsgált és biztonsági adatlappal rendelkező vegyszerek kifejezetten erre a célra szolgálnak. Tapasztalataink alapján körülbelül 10 fős létszám mellett a heti egy karbantartás  javasolt minden évszakban. Az akár váratlanul felmerülő partnerigényeinket ugyanakkor gyorsan és flexibilisen kezeljük, ezért munkatársaink 24 órán belül intézkednek az országon belül.

Mennyibe kerül a mobil wc kölcsönzés?
Kollégáink minden esetben egyedi árajánlatot készítenek az ügyfélnek, hiszen rendezvényenként eltérő a rendelt mosdók darabszáma, a helyszín, a karbantartás és a kölcsönzés ideje is.

Mi a teendő, ha azonnal szükségem van mobil wc-re?
Érdemes minél hamarabb felkeresni kollégáinkat és egyeztetni a bérlés részleteit, de váratlan helyzetekre is fel vagyunk készülve, országon belül akár már 24 órán belül megoldjuk a kiszállítást. Folyamatosan elérhetők vagyunk hétvégén is, előre egyeztetett igények esetén pedig éjszakai is az ügyfelek rendelkezésére tudunk állni.