Mennyibe kerül a mobil wc bérlés?

Mekkora kiadásra kell készülnie annak, aki mobil wc-t vagy szaniterkonténert szeretne bérelni? Erre a kérdésre nem lehet egyszerűen, minden esetben érvényes választ adni, ezért üzletkötőink minden esetben személyre szabott ajánlatot készítenek az érdeklődőknek. Cikkünkben összefoglaljuk azokat a szempontokat, amelyek meghatározzák az árat.
bérelhető mobil wc-k

Nem kétséges: az első, és leggyakrabban feltett kérdés a mobil wc-k bérlésével kapcsolatban az árra vonatkozik. Weboldalunkon nem talál árakat, de ennek nem a titkolózás az oka: a Merkon üzletkötői minden megkeresés alkalmával egyedi ajánlatot adnak, amire szükség is van, hiszen a tényleges költséget számos tényező befolyásolja.

A bérlő mindig komplex szolgáltatást kap

Nem mindegy, hogy az érdeklődő milyen időtartamra, pontosan hova és hány darab mobil wc-t szeretne igényelni. A helyszín adottságai mellett az igények is nagyban befolyásolják az árat, hiszen számos különböző kényelmi szintű fülke közül választhatnak az ügyfelek. Ami minden esetben fix, az a szolgáltatás tartalma és minősége: a wc-k szállítását, felállítását és karbantartását a Merkon vállalja.

Tehát ha mobil wc-t szeretne bérelni, akkor elsősorban nem csupán egy eszközt, hanem egy komplex szolgáltatást vesz igénybe. Ennek is köszönhető, hogy a bérlésnek nincs egy olyan egységes tarifája, mint egy átlagos terméknek, amit egyszerűen bedobunk a kosarunkba egy webáruházban. Mobil wc bérlésekor ugyanis a szolgáltatás részeként a megrendelt fülkéket a helyszínre szállítjuk, felállítjuk és beüzemeljük: használatra kész, feltöltött állapotban adjuk át. Ezt követően rendszeres időközönként tisztítjuk, karbantartjuk a kabinokat, a bérlés befejeztével pedig a telephelyre visszaszállítjuk azokat. Ezt a komplex szolgáltatást egyetlen bérleti díjba sűrítjük bele, így a sok befolyásoló tényező mind hat a végleges összegre.

Mobil wc szállítást és karbantartást végző teherautó

Az időtartam és a helyszín is befolyásolja az árat

Nyilvánvaló tényező a bérlés időtartama, és hatással lehet a kalkulált árra a szezonalitás is, vagyis hogy a nyári, szabadtéri rendezvényes szezonon belül, vagy azon kívül van szüksége mobil wc-re. A mobil wc akár hosszabb távon is rentábilis megoldás lehet, különösen olyan, például külterületi, csatornázatlan helyszínen, ahol nincsenek meg a kiépített WC és mosdóhelyiség feltételei.

Talán még ennél is fontosabb szempont a bérlési helyszín, hiszen a fülkéket a Merkon saját tehergépjárműveivel szállítja ki, amelyekkel akár 20 fülkét is képesek vagyunk elszállítani. Kisebb mennyiségű mobil wc-t elsősorban Budapesten és annak 60-80 km-es körzetében van mód gazdaságosan kihelyezni. Nagyobb rendezvények esetében más a helyzet, itt országosan szolgáljuk ki az igényeket. Ha nagyobb mennyiségű, pl. 15-20 fülkére van szükség, akkor érdemes megfontolni a 14 ajtós WC konténer vagy a 20 lábas szaniterkonténer igénybevételét.

A szállítást és karbantartást biztosító járműveink előre megtervezett napi útvonalon, túrajáratként közlekednek, és az útvonalba illeszthető helyszíneken kedvezőbb bérleti díjra számíthatnak a megrendelők.

Gyakori kérdés, hogy kérünk-e letéti díjat? A bérlés esetén kaució nem kerül felszámításra, ugyanakkor a bérlő kárfelelősséget vállal a bérbe vett eszközökért.

Egyedi ajánlatot adunk

Ahogy a fenti összefoglalóból is látható, a mobil wc bérlés költsége számos olyan tényezőtől függ, aminek figyelembevételét érdemes a Merkon gyakorlott üzletkötőire bízni. Szakértőink mindig versenyképes, naprakész ajánlatot adnak.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, és egyedi ajánlattal keressük meg!