Egyéb szolgáltatások

Cégcsoportunk egyéb szolgáltatásai

A mobil wc, szaniter és iroda konténer bérbeadási és szállítási tevékenységünk mellett cégcsoporton belül vállalunk széleskörű hulladékkezelési, konténeres hulladékszállítási, hulladékgyűjtési és gépi földmunka szolgáltatásokat, akár komplex projektek kivitelezéséhez kapcsolódóan.
A konténerszállítás során segítséget nyújtunk megrendelőinknek a szelektív hulladékgyűjtés megszervezésében, továbbá megoldást kínálunk a munkaterületen keletkező veszélyes hulladékok megfelelő kezelésére, elszállítására és ártalmatlanítására is.
Konténerszállítási és hulladékkezelési szolgáltatásunk során nem csak elszállítjuk, de saját telepünkön válogatjuk és újra is hasznosítjuk a hulladékot. Az ország egyik legnagyobb gépparkjával, jelenleg 22 konténerszállító járművel állunk ügyfeleink rendelkezésére Budapesten és vonzáskörzetében.
Cégcsoportunk nem csak a hulladékkezelési feladatokat, de a földmunkákhoz és épületek bontásához kapcsolódó kihívásokat is megoldja megrendelőinek egyedi igénye esetén.
Jelenleg 22 járművel végezzük a hulladékgyűjtési és szállítási feladatokat Budapesten és vonzáskörzetében.
Nem csak építkezések, de nagyobb rendezvények számára is biztosítunk mobilkerítéseket és kordonokat széles választékban, helyszínre szállítással együtt.