Karrier

Legyél Te is a Merkon Mobil Kft. munkatársa!

Hiszünk abban, hogy a cégünk legnagyobb értékét a munkatársaink jelentik, ezért tőlünk megbecsülést és odafigyelést kapnak szaktudásukért. A munkáltatói stratégiánk legfontosabb célja, hogy a velünk dolgozó emberek megbecsülve, elismerve és motiválva érezzék magukat.

Tartozz közénk és légy csapatunk aktív tagja!

Állásajánlataink

Gépjárművezető

Eleged van a kötöttségekből? Nem szeretsz monoton munkát végezni? Szeretsz vezetni és járni a várost? Akkor jó hírünk van, mert ezt a pozíciót neked találták ki! Akár azonnali munkakezdéssel keressük új kollégánkat!

Gépjárművezető - KCR darus autóra

Stabil piaci részesedéssel rendelkező mobil toalettek, iroda és szaniter konténerek, mobil kerítések-kordonok bérbeadásával foglalkozó magyar tulajdonú vállalatunk munkatársat keres.

Értékesítő

Ambiciózus vagy és nincs számodra lehetetlen feladat? Fontos számodra a stabil háttér, a versenyképes jövedelem, ugyanakkor a családias környezet, ahol odafigyelünk rád és megmutathatod magad? Akkor megtaláltál minket!

Adminisztrátor

Középfokú végzettséggel rendelkező, precíz, pontos, adminisztrációs tapasztalattal rendelkező kollégát keresünk, akár azonnali munkakezdéssel.