Mobil wc bérlés télen-nyáron

Milyen szabályokat érdemes követni szélsőséges időjárási körülmények esetén? Mire kell odafigyelni olyankor, ha tartósan fagypont alatti az idő? Cikkünkben minden fontos információt összegyűjtöttünk, amit a mobil wc-k kölcsönzéséről tudni kell, legyen szó akár nyári akár téli bérlésről.
Mobil wc bérlés

Van különbség téli és nyári mobil wc között?

Mobil wc-re az év minden napján szükség lehet, ezért gyakran felmerül a kérdés: létezik külön nyári és külön téli mobil wc? A tőlünk bérelhető wc-k évszaktól függetlenül alkalmasak a használatra, ahogy a szolgáltatásaink tartalma és minősége is megegyezik egy nyári nagyrendezvény vagy egy téli építkezés esetén. Mégis van pár fontos szempont, amit minden esetben érdemes betartani. Az első és talán legfontosabb feltétel a jó megközelíthetőség. A wc-k szállítását, felállítását és karbantartását minden esetben a Merkon biztosítja, ezért az ajánlattétel és az igények egyeztetése során részletesen megvizsgáljuk a hely adottságait és a körülményeket. Más típusú feltételeknek kell megfelelnie a területnek mobil wc és szaniterkonténer bérlés esetén, ebben a cikkben minden fontos információt összeszedtünk a kölcsönzéssel kapcsolatban.

Mire kell odafigyelni mobil wc bérlésekor?

A kiszállítás 3.5 tonnás vagy nagyobb tömegű autóval történik, ezért fontos a jó megközelíthetőség, és a terület kijelölésekor azt is figyelembe kell venni, hogy a tisztító autó szippantócsöve maximum 8 méterre tud kinyúlni. Ha megtörtént a hely kiválasztása, kollégáink teljes körű szolgáltatást biztosítanak a kiszállítástól a biztonságos felállításig és a karbantartásig, ugyanakkor a megfelelő rögzítés ellenőrzése és betartása a bérlő feladata. Rendeltetésszerű használat és normális időjárás esetén nem kell tartani a felborulás veszélyétől, ugyanakkor néha előfordulhat olyan szélroham vagy vihar, mely feldönti a könnyű fülkéket. Ilyen esetben az értesítést követően azonnal megindul a kármentés, kollégáink hétvégén is elérhetőek, előzetes egyeztetés esetén pedig éjszakai rendelkezésre állás is igényelhető.

Mobil wc-k szállítása és tisztítása teherautóval

A szélsőséges időjárási körülményekhez hozzátartozik, hogy akár 30-40 fok különbség is lehet fél éven belül. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi történik a téli mínuszok esetén, előfordulhat-e befagyás? Szerencsére az általunk használt lebomló vegyszer téli fagyálló folyadékkal van ellátva, így rendeltetésszerű használat esetén nem tud befagyni. Az is gyakran előforduló kérdés, hogy nyári kánikula esetében mennyire tud felforrósodni a mobil wc. Mivel wc-ink olyan anyagból készülnek, melyek tűző nap esetén sem melegednek fel, így az sem probléma, ha napos és kevésbé árnyékos területen használjuk őket. Az általunk használt téli és a nyári fertőtlenítő folyadék is megegyezik, de nyáron a tartós hőségben picit koncentráltabb és még jobban illatosított folyadékot használunk.

Hogyan működik a mobil wc-k karbantartása?

Mind a téli, mind a nyári használat esetén nagyon fontos a megfelelő karbantartás. Minden esetben a megrendelő igényeihez alakítjuk a takarítási rendet, hiszen más és más feltételek vonatkoznak egy több ezres nézőszámú, többnapos rendezvényre, mint egy hónapokig tartó építkezésre. Tapasztalataink alapján körülbelül 10 fős létszám mellett a heti egy karbantartás  javasolt minden évszakban. Az akár váratlanul felmerülő partnerigényeinket ugyanakkor gyorsan és flexibilisen kezeljük, ezért munkatársaink 24 órán belül intézkednek az országon belül.

Egyedi ajánlat mobil wc kölcsönzéskor

Ajánlatot kérne mobil wc bérlésre? Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és üzletkötőink elkészítik az ön egyedi ajánlatát.