Hírek

Vissza Volt Fesztivál 2019, Velünk!

2019. július 12., péntek 16:15:00  

Június 25-én, új helyszínen, a korábbi szomszédságában nyitotta meg kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Az új helyszín megújult környezetet és új színpadokat, programokat is jelentett.

A helyszín mindig is állandó kérdés volt a VOLT életében. Elsősorban azért, mert az 1993-ban mindössze 800 néző részvételével a Soproni Sportcentrumban elindult VOLT már az első évtizedben Magyarország egyik leglátogatottabb vidéki fesztiválja lett.  A sportcsarnokot 2001-ben nőtte ki, ekkor költözött át a Lővér Kempingbe, amely több, szomszédos területtel együtt 2018-ig adott otthont a VOLT-nak. 2016-ban a Modern Városok Program keretében Sopron 1 milliárd forintos támogatást kapott egy új szabadtéri fesztiválhelyszín kialakítására.

A beruházás tavasszal indult el, a Harka felé található területet közművesítették, új víz-, szennyvíz-, és csatornahálózatot építettek ki. A fesztivált idén már itt, a szokásos helyszíntől nem messze rendezték meg. Az idei Volt fő fellépői a Slipknot, Slash, Parov Stelar, a Black Eyed Peas, a Cypress Hill, a Papa Roach és Robin Schulz voltak, de Sopronban ünnepelte 15. születésnapját a Halott Pénz együttes.

Csapatunk idén sem hiányozhatott a legnagyobb szolgáltatók és szponzorok mellől, így örülünk, hogy saját KCR-es gépjárművünkkel, 14 ajtós szaniter, iroda, raktár és női férfi konténerekkel segíthettük a szervezőket. :)

Irány Sopron 2020-ban is!

Volt fesztivál

Volt fesztivál