Hírek

Vissza Újból bővült eszközállományunk

2017. november 10., péntek 15:06:00  

Megrendelőink még szélesebb körű kiszolgálása érdekében az elmúlt években a mobil wc-s szolgáltatásunkat kiegészítve megkezdtük a különféle mobilkerítések és mobilkordonok bérbeadását építőipari és rendezvényes területekre.

Napjainkban egyre fontosabb szerepe van a költséghatékony megoldásoknak, különösen az építőipar területén. Ne költsön vagyonokat kerítés építésére! A mobil kerítés bérlése olcsóbb, egyszerűbb és gyorsabb megoldás.

A mobil kerítések és mobil kordonok bérleti díját vállalkozásunk mindig az egyedi igényeknek megfelelően alakítja ki, figyelembe véve a bérelni kívánt mennyiséget, illetve a bérlés időtartamát is. Vállaljuk a kerítések, kordonok építését, bontását, valamint kiszállítását és visszaszállítását Magyarország egész területén.

Megrendelőink igénye szerint munkatársaink a telepítés leendő helyszínén javaslatot tesznek a szükséges mennyiségre, a telepítés, valamint a kiszállítás és a visszaszállítás módjára is.

A nagy érdeklődére és a gyorsabb kiszolgálásra való tekintettel a Merkon Mobil Kft. májusban újabb kerítés, talp és bilincs eszközökkel bővült.

Várjuk mindazon partnereink és leendő partnereink megrendelését, akik a költséghatékony megoldások hívei.

Mobil kerítés

Merkon mobil kerítés

Mobil kerítések

Kerítés