Hírek

Vissza Tombol a tél, korcsolya szezon, irány a pálya!

2019. január 24., csütörtök 12:11:00  

A téli sportok kedvelői dörzsölhetik a tenyerüket.

Nem csak azért, hogy ne fázzanak, hanem mert előkerültek a szekrényből az év elején elrakott korcsolyák. A pályák teljes üzemben, jegesedik a talaj, csúszik a nép.

Azoknak, akik egy kis sportolási és kikapcsolódási lehetőséget keresnek az idén a megszokottnál hidegebb januárban, látogassanak el Budapest több helyszínére, ahol a korcsolya pályák adott programjai mellett találkozhatnak a Merkon Mobil Kft. által kiszállított mobil eszközökkel.

Budapest, X. kerületében a Harmat utcában illetve a Szent László úti jégpályákat segítjük iroda konténerekkel, mobil kerítésekkel és kézmosós mobil kabinokkal, melyek segítik a szervező csapatok munkáit.

A Városgazda XVIII. Nonprofit Zrt.-vel együttműködve idén is a Merkon Mobil Kft. csapata biztosítja a kerületi piactéren kialakított jégpálya mellett standard basic és mozgáskorlátozott mobil kabinokat.

A város számos pontján, a VIII. kerület Horváth Mihály téren, a III. kerület Csobánka utca illetve a Hajógyár utcában is találkozhatnak a kilátogatók az általunk deponált kabinokkal.

Látogassanak ki minél többen és korcsolyázzanak velünk a téli szezonban. :)

Jégpálya és mobil wc