Hírek

Vissza Mi is az a mobil wc?

2019. február 15., péntek 14:24:00  

Szabadtéri rendezvény, építkezés, fesztivál? Mindenhol ott a helyünk!

Bárki, aki járt már egy szabadtéri rendezvényen, vagy elhaladt egy építkezés mellett, látott kihelyezett mobil wc-ket. A nyári fesztiválok elengedhetetlen kellékeinek számítanak, hiszen több ezer ember szükségletének a kiszolgálására nyújtanak megoldást, természetesen megfelelő és szolid körülmények között. Mivel egy ilyen nagyszabású rendezvény gyakorlatilag egy hatalmas nyílt terepen, zöld övezetben kerül lebonyolításra, ahol nincsenek kiépítve mellékhelyiségek, ez az egyetlen megoldás, hogy a résztvevők biztonságos, és nyugodt szituációban végezhessék el a dolgukat.

A mobil wc-k lehetőségeinek köszönhetően a környezet sem lesz szennyezettségnek kitéve, és a kéz megfelelő higiéniája is biztosított, hiszen a legtöbb mobil illemhelyiség kézmosó rendszerekkel van ellátva, de külön is rendelhető mobil kézmosó. A megrendelők a sorban állás elkerülése érdekében, egy mobil wc-ből sokkal több darabot rendelnek egyszerre, de kérhető külön szaniterkonténer is, amiben több fülke, és kézmosó áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen eszközök tartoznak még egy mobil wc-hez?

A berendezések között ugyanúgy megtalálható minden lényeges eszköz, amire szükség lehet: wc papír tartó, zárható ajtók, törölköző tartó, tükör, szappantartó, ezzel is biztosítva a használatba vevők igényeinek kielégítését.

Melyik cég a legjobb választás?

Sokszor problémát jelent a mobil wc-k tisztaságának állapota, ami nem csak a használatba vevők felelőssége és érdeke, hanem a forgalmazót is nagyban érinti. Sajnos sokan nem rendeltetésszerűen használják, és nem érdekeltek abban, hogy távozásuk után milyen állapotokat hagynak maguk mögött, pedig mások is rendezetten szeretnék igénybe venni. Egy megbízható cég erre a problémára is teljesen felkészült, így gondolja ezt a Merkon (Mobil) Kft. is. A cégcsoport a mobil wc bérlés során, az általuk forgalmazott mobil wc-k tisztaságára, rendszeres fertőtlenítésére és higiéniájára maximális figyelmet fordít, így sűrű időközönként végeznek takarítási munkálatokat a kihelyezett darabokban. Gondoskodnak arról is, hogy a kifogyott kellékeket rövid időn belül feltöltsék, pótolják. Az ügyfelekkel való rendszeres kapcsolattartásnak és szakszerű csapatuknak köszönhetően egy váratlan üzemzavar esetén, rövid határidőn belül elhárítják, és kijavítják a meghibásodásokat.