Hírek

Vissza Sziget Fesztivál 2018. augusztus!

2018. augusztus 15., szerda 14:33:00  

Immár negyed évszázadon túl, 2018 augusztusában újra megszállta az Óbudai-szigetet Európa egyik legnagyobb fesztiválja, a Sziget.

Amire biztosan számíthattunk, idén is a zenei műfajokon és művészeti ágakon átívelő programkínálat mellett, a világ minden részéről összesereglett közönség és az ezekből összeálló, egyedi hangulat garantált volt. 2018-ban augusztus 8. és 15. között költözhettünk ki a Hajógyári sziget fáinak árnyékába.

A Sziget fesztivál népszerűsége még mindig méltán töretlen a generációk körében, kijelenthetjük Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. A különleges helyszín, a sokféle előadó, a számtalan program, a visszatérő „törzsfesztiválozók”: mind részei az esemény elképesztő sikerének.

A szervezők 2018-ben sem engedtek és az idei repertoár is a legnagyobb neveket tartalmazta. Sztár Dj-k, az R&B és a pop kultúra legnagyobbjai látogatták meg kis hazánkat. Az idei fellépők névsorában megtaláltuk Kendrick Lamart, a Gorillazt,Lana Del Rey-t, Kygo-t, vagy például Shawn Mendes-t.

A Merkon Mobil Kft. csapata idén a korábbi fesztiválok sikere után nem hiányozhatott idén sem a legnagyobb szolgáltatók és a főbb szponzorok mellől. Saját KCR-es gépjárművünkkel, iroda, 14 ajtós és osztott női-férfi szaniter konténerekkel (mobil wc) segíthettük a rendezvényt szervezőit és a fesztiválozókat.

Szigetlakók, találkozunk 2019-ben is! :)

irodai 14 ajtós osztott női-férfi szaniter konténer

KCR-es gépjármű