Hírek

Vissza RENDEZVÉNYSZERVEZŐK FIGYELEM!

2019. június 27., csütörtök 11:54:00  

Előfordult már Önökkel, hogy ezerszer végig nézték a feladatlistájukat, mégis kimaradt az egyik legelemibb tennivaló, azaz nem biztosítottak illemhelyet a rendezvényükön? Vagy ha igen, nem eleget? Szeretnénk felhívni a figyelmet pár pontra, mire is kell összpontosítani kabin rendelés során.

A szabadtéri rendezvények (érthető okokból) háttérbe szorított szereplői a mellékhelyiségek. A mobil WC-k egyszeriben főszereplőkké válnak, amint ráérik a szükség a résztvevőkre. A mi feladatunk ennek megoldása és biztosítása.

Az általunk lebonyolított rendezvények egyik felelőssége, hogy amikor ráérik a dolog a publikumra, fellépő vendégekre, VIP személyekre, van hova elvonulni, vagy maradhatna a bokor, ami lássuk be, roppant méltatlan helyzet mindenki számára.

Tiszteljük meg a résztvevőket, ne ássák alá a jó hírüket egy ilyen malőrrel!

Mire figyelj mobil WC rendelésnél:

  • Legyen elég hely a telepítésre. Egy kézmosós mobil toalett általában 1,6x1,6 méter körüli, a magassága kb. jó 2 méter.
  • Fontos, hogy a mobil WC telepítéséhez legyen egy egyenes, stabil, jól tömörített talaj és jó megközelíthetőségi lehetőség. Különösen fontos az aljzat előkészítése, hiszen ki szeretné, ha inogna, ne adj’ isten feldőlne. Egy mobil WC nem könnyű (kb. 70 kg szennyvízmentes állapotba, de egy erősebb szélvihar felboríthatja.)
  • Ha bizonytalan lenne, mindenképpen kérje ki véleményünket a darabszámot illetően, a szolgáltatók (mi is) legkompetensebbek vagyunk a témában.
  • Többnapos rendezvény esetén számoljanak a plusz tisztítással, lehet szerencsésebb, ha inkább több WC-t rendelnek – egyeztessen Velünk :)
  • Ha rendezvényén prominens személy is részt vesz, mindenképpen jelöljön ki egy VIP illemhelyet, ha lehet, a többi WC-től távolabb. Léteznek kifejezetten VIP kabinok ennek a kiszolgálása érdekében.
  • A mobil toalettek bérleti díja sok mindentől függ. A helyszín, a mennyiség, az időpont is befolyásoló tényező. A Merkon Mobil Kft. mindig legjobb megoldást keresi, így ha Velünk dolgoznak nem fognak csalódni.

Rendezvényre kihelyezett mobil wc

Rendezvényre kihelyezett mobilwc

Merkon Mobil Kft. csapata