Hírek

Vissza Móri Bornapok 2018!

2018. október 12., péntek 11:31:00  

A Móri Borvidék legnagyobb, nemzetközi hírű program kavalkádja.

A Móri Bornapok 1934-ben került először megrendezésre, azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal évente. A „Móri Ezerjó” – amely a hungarikumok közé tartozik – hozta meg a vidék hazai és európai hírnevét, története és neve pedig összeforrt a városéval.

A kezdetben egynapos rendezvény mára 5 napot felölelő rendezvénysorozattá vált. A hagyományos, elmaradhatatlan programok mellett szinte minden évben valami új, valami más is megjelenik az eseményen résztvevő közönség számára. A Móri Bornapok sajátossága, hogy kísérőprogramként évente felváltva fúvószenekari, illetve néptánc fesztivál színesíti.
A hagyományok ápolása, a helyi és különböző kultúrák megismertetése, megszerettetése – amely a szervezők elsődleges célja – a más-más művészeti ágak segítségével könnyebben jut el az emberekhez, szórakozva, szinte észrevétlenül tanulhatnak, szerezhetnek ismereteket, fejlődhet ízlésük.

A programsorozatokhoz és az idei rendezvényhez cégünk újra hozzájárult az általunk kiszállított osztott női férfi illetve a 14 ajtós szaniter konténerek által. A fesztiválozók illetve partnercégünk véleménye alapján pedig reméljük, 2019-ben újra találkozunk. :)