Hírek

Vissza Eljött a Bornapok ideje!

2017. október 27., péntek 14:30:00  

Mór nemzetközi hírű rendezvénye a szürethez kapcsolódó Móri Bornapok, amelyet hagyományosan október első hétvégéjén rendeznek.

A móri borok népszerűsítése céljából első alkalommal 1934-ben tartottak Móron bornapot. Az itt élő emberek vendégszeretete sok hívet szerzett a városnak.

A rendezvény mára a Móri Borvidék legrangosabb eseményévé vált. A móri borünnep sajátos hangulata, a jó borok és ételek, a művészeti, kulturális, sport és szórakoztató programok évente kb. negyvenezer látogatónak nyújtanak maradandó élményeket, akik közül sokan évről-évre visszatérnek a Vértesaljára.

A rendkívül sokrétű bornapi programok szervezésében részt vállalnak továbbá a helyi pincészetek, a móri borkultúra hagyományát őrző szervezetek, a városi kulturális csoportok és sportegyesületek, a testvérvárosi, fúvószenei, tánc- és képzőművészeti kapcsolatok ápolói. A programok az egész család számára kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak, kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak csemegézni valót.

A programsorozatok és a rendezvényhez cégünk is hozzájárult az általunk kiszállított osztott női férfi illetve a 14 ajtós szaniter konténerek által. A fesztiválozók illetve partnercégünk véleménye alapján pedig reméljük, 2018 októberében is találkozunk.

szaniter konténer

móri bornapok és mobil wc-ék

szaniter konténer

mobil wc-ék és a móri bornapok