Hírek

Vissza Liget Budapest Projekt

2017. április 28., péntek 11:06:00  

Városligetünk a világ egyik első közparkja, amelyre méltán lehetünk büszkék.

Ligetünk egyszerre a családosok közkedvelt célállomása, egyszerre a kulturális és a szórakoztató, intézmények otthona. Sajnos a Városliget az elmúlt években hagyományaihoz és feladataihoz méltatlan állapotba került, intézményeinek többsége felújításra szorul.


A park elszürkült, növényzete és eszközei lepusztultak. Nem lehetett kérdés, hogy a Városliget felújítása szükségessé vált. A közös megújítást szolgáló Liget Budapest Projekt célja az, hogy az ország történetének legnagyobb parkja és intézményei a modern világnak megfelelően fejlődjön.


Így lesz 2020-ra a mostaninál jóval zöldebb és korszerűbb, vonzó intézményekkel gazdagabb a park, ismét méltón egykori fénykorához.


Ezen törekvés során, a Merkon Mobil Kft. április hónapban közbeszerzési pályázaton megnyerte a Liget project mobil kerítésekre történő kiírását. 2017.04.18-án és 2017.04.19.-én felvonulva a munkaterületekre közel 1500 fm mobil kerítés került kiszállításra és összeszerelésre. Reméljük, munkákkal mi is hozzájárulhatunk Ligetünk felújításához.