Hírek

Vissza Kerítés dömping a Városligetben ismét!

2018. április 27., péntek 12:40:00  

2018-ban hosszú idő után együtt dolgozik Magyarország egyik meghatározó cége a 23 éve a piacot meghatározó Sade Magyarország és Merkon Mobil Kft.

A SADE Magyarország Kft. tevékenysége a vízkörforgás minden szakaszára kiterjed: a hálózatok tervezésétől és megvalósításától a víz természetes környezetében való kitermelésén keresztül a használat utáni kezelésig és eldobásig. Mindez magába foglalja a szállító és elosztó vezetékeket, bekötéseket és kapcsolódó műtárgyakat. Különös figyelmet fordítanak a különböző energia hálózatokra is. Az építés, átépítés, fejlesztés, rákötés és a fenntartás is határkörükbe tartozik. Tevékenységeik további körébe tartozik még a távközlés, műtárgyak felújítása is.

Számos projecten láthatóak képviselőik az ország több pontján. A közösségi infrastrukturális beruházások megvalósításában a SADE Kft. kiemelt szerepet játszik. Az elmúlt évek során számos települési közösségi teret építettek vagy újítottak fel: tereket, parkokat, sportpályákat, látogatóközpontokat.

2018-ban induló számos vidéki projectjüket segítve eszközeinkkel, 2018 áprilisában folytatva a megkezdett közös munkát most a Városligetben felépülő munkaterületükre biztosítjuk mobil kerítéseinket.

Kerítés szállítás

Kerítés szállítás