Hírek

Vissza Véget értek a tízes évek, jönnek a húszas évek. Üdv2020!

2020. január 13., hétfő 13:18:00  

Elindult a 2020-as év! Célunk ebben az évben is, hogy meglévő és leendő partnereinket a lehető legmagasabb kiszolgálásban részesítsük.

Bizonyára sokan tettünk Újévi fogadalmat A Merkon Mobil Kft sem kivétel. Sikeres Évet hagytunk magunk mögött, de 2020 ban további célkitűzéseket teszünk.

Célunk hogy meglévő és Leendő partnereinket magas minőségű kiszolgálásban részesítsük Kiemelt fontosságú a munkánk során, a proaktivitás, a szoros kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel, hiszen ennek köszönhetően az általuk definiált igények megvalósításához közel 25 éves szakmai tapasztalatunkkal hozzájárulhatunk.

Hogy minél szélesebb körben megoldásokat adhassunk, Tovább bővítettük eszközparkunkat VIP mobilwc.-kel szaniterkonténerekkel és egy 26 tonnás fardarus tehergépkocsival. És még nem tartunk a kör végén. Egy egészen új termékkel fogunk előrukkolni egy csúcskategóriás VIP Szaniterkonténerrel.

Addig is használjuk ki a Január adta lehetőségeket menjünk ki korizni. Mi már várunk benneteket, és ha kedvetek van egy jó forralt boros kalandon vagy böllérfesztiválon is összefuthatunk. Mi már 10 éve sosem hagyjuk ki. :)

Vadkan.

Korcsolya

Böllérfesztivál

Kolbász