Hírek

Vissza Itt van az ősz, de a szezonnak még nincs vége!

2018. szeptember 21., péntek 13:51:00  

A Merkon Mobil Kft. csapata a szeptemberi hónap beköszöntével a 2018-as rendezvényeknek is nagy erővel vágott neki.

Megrendelőinket és legújabb partnereinket még pontosabb és gyorsabb szervezéssel szolgáltuk ki, és igyekeztünk minden előttünk álló feladatot megoldani. Gépkocsivezetőink Budapest és a környező városok és települések számos pontjára szállították le mobil eszközeinket. Az idei őszi rendezvénysorozatok színességét az nyújtotta idén számunka, hogy szaniter konténereinket a tavalyinál már több rendezvényen megmutathattuk az eseményekre kilátogatóknak. Számos sporteseményen és sörfesztiválon felvonultunk és színesítettük a szervezők programjait. 


Mobil kabinjainkkal, kordonjainkkal és szaniter konténereinkkel Budapest (Maglódi úti Sörfesztiválok sora, Bókay kert, Kincsem park) és a vidéki városok (Szolnok, Kartal, Erdőkertes, Székesfehérvár) helyszínein ismét találkozhattak az érdeklődök. 


Reméljük az idei sikeres szeptemberhez, (amelynek még nincs vége) hasonlóan a 2019-es év szeptemberi rendezvényein az eddigi legtöbb kabinnal, szaniter konténerekkel, mobil kerítésekkel és kordonokkal segíthetjük partnereinket a rendezvények lebonyolításában.

Mobil wc

>> Mobil wc kabin bérlés

I LOVE NSV

Szaniter konténer