Hírek

Vissza Dübörög a nyár, indul a szezon!

2017. június 15., csütörtök 10:06:00  

A júniusi rendezvénysorozatokkal elkezdődött a nyári szezon.

A májusi rendezvénysorozatok után sem pihent meg csapatunk. A nyári szezon elején is számos rendezvényen vehettünk részt, köztük a Kispesti Munkásotthon jubileumi hétvégéjén. Ezúton köszönjük a felkérést, amelynek hosszú idő után nagy örömmel tettünk eleget.


Az idén június 10-én, szombaton délután és 11-én vasárnap egész nap várta látogatóit a 10. Jubileumi Kispesti Városünnep a XIX. kerületi Templom téren, Kispest Önkormányzata és a KMO Művelődési Ház közös szervezésében. Népszerű hazai előadók, és izgalmas kísérő programok gazdagították az eseményt a látogatók legnagyobb örömére. A színpadon fellépett többek között: a Maszkura és a Tücsökraj, az Ocho Macho, Szalóki Ági, Veres Mónika, Kökény Attila, az Irie Maffia, valamint Szikora Robi és az R-GO.


A rendezvényt a főbb koncertek mellett egyéb kísérő programok is színesítették. Volt furfangos csudavilág, autó szimulátor, muzeális tűzoltóautó, mászó fal és drótköteles lecsúszás, fotószínház, vándor játszóház, ökojátszótér, érzékenyítő játék kavalkád, babasátor. A résztvevők idén is válogathattak kedvükre a kirakodóvásáron kínált vásárfiákból és a vendéglátók finom ételei közül!


A rendezvény eszközállományát idén a Merkon Mobil Kft. biztosította kézmosós, mozgáskorlátozott illetve VIP kabinokkal.


Reméljük jövőre is találkozunk :)