Hírek

Vissza Húsvét és locsolkodás, idén is a Merkon Mobil Kft-vel!

2017. április 19., szerda 14:12:00  

A korábbi húsvéti fesztiválok sikerét látva idén is megrendezésre került a Húsvéti Vigasságok a Bikás parkban és a IV. Húsvéti Bárányfesztivál a Vajdahunyad várában!

A Vajdahunyad vár falai között a már hagyományos Bárányfesztivállal kezdődött meg a rendezvény-szezon. A három napos programsorozat családok tízezreinek biztosított szórakozási lehetőséget. A gyerekek húsvéti kézműves foglalkozásokon vehettek részt, népi játékokat ismerhettek meg. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is berendeztek a rendezvény szervezői. A Húsvéti Gasztronómia tárgya a bárány volt. Készültek bárányhúsból megszokott és különleges ételek, és vasárnap főzőversenyen is bizonyíthattak a főzőmesterek.

Mobil wc szállítás

A Húsvéti vigasságok Húsvét szombatján nyitotta meg az ország egyik legnagyobb húsvéti mulatságát Budapesten, a Bikás Parkban. Rengeteg izgalmas programmal készültek a szervezők. Volt tojásfestés, locsolkodás, hagyományőrző játszóház, gólyalábasok, artisták és még rengeteg izgalmas program.

A rendezvényeken, mind két helyszínen a Merkon Mobil Kft. biztosította a húsvéti bulikhoz szükséges mobileszközöket.

A kézmosós és a mozgáskorlátozott kabinjaink mellett, mobil kordonokkal kiegészülve láttuk el feladatainkat a rendezvények több pontján. Reméljük jövőre is velünk ünneplik a Húsvéti ünnepeket.

Mobil wc szállítás