Hírek

Vissza Újból bővült eszközállományunk!

2018. november 6., kedd 10:27:00  

Megrendelőink még szélesebb körű kiszolgálása érdekében az elmúlt években a mobil wc-s szolgáltatásunkat kiegészítve megkezdtük a különféle mobilkerítések és mobilkordonok és konténerek bérbeadását építőipari és rendezvényes területekre.

Napjainkban egyre fontosabb szerepe van a költséghatékony megoldásoknak, az idei évben pedig különösen az építőipar és a rendezvények területén.

A mobil kerítések és mobil kordonok bérleti díját vállalkozásunk mindig az egyedi igényeknek megfelelően alakítja ki, figyelembe véve a bérelni kívánt mennyiséget, illetve a bérlés időtartamát is. Vállaljuk a kerítések, kordonok építését, bontását, valamint kiszállítását és visszaszállítását Magyarország egész területén.

Mobil konténereink bérbeadását a piaci tényezők mellett az egyedi kiszolgálás határozza meg. Legújabb szaniter és raktárkonténereink kitelepítését, deponálását, valamit ki és visszaszállítását az egész ország területén saját gépjárművünkkel végezzük.

A nagy érdeklődére és a gyorsabb kiszolgálásra való tekintettel a Merkon Mobil Kft. az idei év szeptemberében új mobil kordonokkal, októberben pedig új raktár konténerekkel bővült.

Várjuk mindazon partnereink és leendő partnereink megrendelését, akik a költséghatékony megoldások hívei.


mobilkonténer

mobilkerítés szállítás

mobilkordon szállítás