Hírek

Vissza Fina Vizes világbajnokság 2017 Budapest!

2017. július 28., péntek 14:32:00  

2017. július 14 és július 30-a között került megrendezésre a 17. Fina vizes világbajnokság. Idén Magyarország adott otthont a vb helyszíneinek a magyar szurkolók nagy örömére.

Balatonfüred, és Budapest több helyszíne a Batthyányi tér, a Duna Aréna, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és a Városligeti tó biztosított helyszínt a világbajnokság programjainak. Budapest és környéke a nagyszabású sportrendezvények igazi Mekkája. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világon az egyik legszebb díszlettel bíró sportversenyeket itt láthatjuk, amikor a sportolók az UNESCO által világörökségi rangra emelt Budai Vár, Gellért-hegy, a rakpartok, a Parlament és a Lánchíd látképével a hátuk mögött küzdenek egymással, önmagukkal és az idővel. A műugrás, a nyíltvizi úszás, az óriás toronyugrás, a szinkronúszás, az úszás és a vízilabda nagyágyúi látogattak kishazánkba.


A világbajnokság kezdete előtt a Merkon Mobil Kft,-ét is felkeresték a szervezők és közel 170 db mobil kerítéssel cégünk is hozzájárulhatott eme nagyszabású esemény lebonyolításához. Köszönjük a szervezők felkérését, és reméljük egy legközelebbi sporteseményen is segíthetjük sportolóinkat.

FINA Világbajnokság 2017 Budapest