Hírek

Vissza Eurotoi show- nemzetközi szemle

2019. március 28., csütörtök 15:33:00  

Immáron egy évtizedes múltra tekint vissza az Eurotoi show a mobil toalett szolgáltatók kereskedelmi kiállítása.

Minden év tavaszán Németországban rendezik meg több száz részvevővel, amelyet évről-évre egyre nagyobb érdeklődés övez. A kiállítás nem csak Európában népszerű. Egyre több látogató érkezik Afrikából és a Közel-Keletről is.

A kiállításon részt vevő kiállítók minden évben itt prezentálják a kilátogatóknak a legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat. Az Eurotoi show fő kiállításai szektorai szerteágazóak: A legmodernebb mobil szaniter rendszerek, hordozható WC-k, vákuumszolgálati egységek, WC-pótkocsik, szagtalanítók, a legújabb szoftverek kerülnek bemutatásra. Egy biztos: Az Eurotoi az egyetlen olyan kiállítás és vásár Európában, amely teljes egészében a mobil toalett és szaniter iparág maximális kiszolgálásával foglalkozik. Egy olyan esemény, amely nem maradhat el. :)


2019 márciusában romániai és a magyar cégcsoportunk vezetői is kilátogattak Németországba, ahol számos élménnyel és számos újdonsággal találkozhattak. Egyeztettek nemzetközi kapcsolattartóinkkal és megtekintették a kiállítás minden apró szegletét.


A szervezők jövőre is várnak mindenkit, menjünk minél többen. :)

Eurotoi show

Eurotoi show

Eurotoi show

Eurotoi show

Eurotoi show