Hírek

Vissza Efott Fesztivál idén is Velünk!

2018. július 20., péntek 11:27:00  

Eljött 2018-ban is az év legnagyobb hallgatói fesztiválja!

Az EFOTT fesztivál a közel 113 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a magyar fiatalok körében. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta és idén is nagy hangsúlyt fektettek a zenei események mellett a hallgatók gasztro-, sport és kulturális és az idei évben a családi programok életének fellendítésére is.
 
2018-ban a Velencei-tó strandján került ismét megrendezésre július 10-16. között a rendezvény, ahol a szervezők és a bulizók szerint nagyobb parti volt, sőt 2018-ban a tavalyi évhez hasonlóan egy nappal hosszabb volt az EFOTT, vasárnap is teljes programmal készült a fesztivál.

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, koncertek, street food, bungee jumping, strandfoci, jó pár nemzetközi név és több, mint 120 magyar fellépő egy helyen.

A Merkon Mobil Kft. csapata idén sem hiányozhatott a legnagyobb szolgáltatók és szponzorok mellől, így örülünk, hogy saját KCR-es gépjárművünkkel, 14 ajtós szaniter konténerekkel segíthettük a rendezvényt. :)

Szaniter konténer

Szaniter konténer