Hírek

Vissza Dübörgött a Gyereknap 2018-ban!

2018. június 11., hétfő 11:24:00  

A gyermeknap a világ sok országában ünnepnap. A nemzetközi gyermeknap megünneplése Törökországból ered és ezen a napon különösen a volt kommunista országokban vált népszerűvé. Ehhez hasonló az ENSZ által létesített egyetemes gyermeknap (Universal Children's Day) intézménye.

Az ENSZ közgyűlése 1954-ben javasolta (836 (IX). határozat), hogy minden országban tartsák meg az egyetemes gyermeknapot. Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. Javasolták a kormányoknak, hogy mindenhol olyan napot jelöljenek ki erre a célra, amit megfelelőnek gondolnak.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos rendezvényen segítette a Merkon Mobil Kft. csapata a gyereknapi rendezvénysorozatok szervezőit.

Erőinket ismételten meghazudtolva idén közel 150-200 mobil kabinnal, mobil kordonokkal láttuk el a budapesti illetve a vidéki megrendelőink rendezvényeit. A nagy sikerre való tekintettel immáron 2. alkalommal, szaniter konténereinkkel is találkozhattak a kilátogatók. A Városgazda szervezésében a XVIII. kerületben a Bókay kertben számos programmal és játékkal várták a kilátogató családokat.

A számos budapesti buli mellett vidéken sem volt hiány a Merkon Mobilos eszközökben. Többek között Sződligeten, Tápiószelén, Környén, Péterin, és Pilisen is nagy sikerrel segítették kollégáim a szervező csapatok munkáját. Reméljük jövőre is együtt dolgozhatunk idei megrendelőinkkel is, de természetesen várjuk az új megkereséseket a jövő évi gyereknapi rendezvényekhez.

Mobil wc szállítás gyereknapra

Gyereknapi előadás

Bérelt mobil wc-k