Hírek

Vissza 2018. Május 1-je a Merkon Mobillal!

2018. május 22., kedd 10:32:00  

Először százhuszonnyolc évvel ezelőtt, 1890-ben ünnepelték május 1-jét, amelyet a legtöbb országban hivatalos szabadnapként tartanak számon.

Május elseje a munka ünnepével egyenlő: évszázadokon át nevezték a munkások ünnepének, az 1990-es évektől pedig a munkavállalók szolidaritási napjaként tartják számon. Ezt az ünnepnapot a nemzetközi munkásmozgalmak által harcolták ki, s a legtöbb országban hivatalos állami szabadnapként tartják nyilván.

Május 1-je azonban nemcsak a munka, hanem a szerelem ünnepe is, hiszen a magyar népi hagyományok szerint ilyenkor májusfát állítottak a legények annak a lánynak, akinek a szívét szerették volna elnyerni. A májusfaállítással adta tudtára a legény, hogy mely lánynak udvarol vagy szeretne udvarolni.

2018. Május 1-je a Merkon Mobillal!

2018. Május 1-je a Merkon Mobillal!

A korábbi évekhez hasonlóan 2018-ban is számos rendezvényen segítettük partnercégeinket a Május 1-ei rendezvénysorozatok alkalmával.

Erőnket felülmúlva idén májusban is közel 200 mobil toalettel, mobil kordonokkal láttuk el a budapesti illetve a vidéki megrendelőink rendezvényeit. Az idei májusi sorozatot tovább színesítette cégünk számára, hogy idén bemutatkoztak szaniter konténereink is a nagyobb létszámot felölelő rendezvényeken. A nagy sikerre való tekintettel immáron sokadik alkalommal vonultunk fel többek között a Városligetben a Bókay- kertben kézmosós illetve mozgáskorlátozott mobil wc-kel. A számos budapesti buli mellett vidéken sem volt hiány a Merkon Mobilos eszközökben. Gárdonyban, Tápiószelén, Környén, Rétságon, és Maglódon is nagy sikerrel segítettük a szervezőket. Reméljük jövőre is együtt dolgozhatunk idei megrendelőinkkel, de természetesen várjuk az új megkereséseket a jövő évi Május 1-re. :)