Hírek

Vissza 2017-ben is Mikulásgyár!

2017. december 1., péntek 13:51:00  

Minden évben nagy örömmel fogadjuk a felkérést és idén is eleget tettünk a Mikulásgyár Alapítvány szervezésében megrendezésre kerülő „Mikulásgyár” névre hallgató rendezvény eszköz állományának lebonyolításában.

Az Mikulásgyár helyszíne idén is a megszokott helyszínen az Ötvenhatosok terén várja az odalátogatókat és a felajánlott ajándékokat, hogy minél több gyermeknek legyen szebbnél szebb karácsonyi ünnepe. A Merkon Mobil Kft. által kiszállított mozgáskorlátozott mobil kabin, mobil kerítések és mobil kordonok idén is nagyban segítik a rendezőket a sikeres lebonyolításban.

Reméljük, hogy idén cégünk is hozzájárult ahhoz, hogy a rászoruló családoknak boldog és meghitt ünnepe lehessen. A Mikulás Gyárba évről-évre egyre többen jelentkeznek önkéntesnek. Sokan kifejezetten a Mikulás Gyár miatt jönnek Magyarországra a karácsonyi időszakban. Ausztráliából, Kínából, USA-ból és Európa több országából is érkeznek segíteni, csomagolni. Kérünk mindenkit, aki tud, látogasson ki a Hősök terére és segítse az adományozottakat.
Mikulás gyár 2017

2017-Mikulás Gyár

Mikulásgyár 2017 sátor

Mikulás Gyár 2017 belülről