Hírek

Vissza Komáromi Autós Fesztivál, nem csak autó örülteknek!

2017. augusztus 28., hétfő 15:03:00  

Idén 2017.08.10-2017.08.13-a között immáron XVI. alkalommal került megrendezésre Komáromon a Monostori Erődben az Amerikai Autós Fesztivál.

Az autótechnika régi és mai sztárjainak fesztiválját minden alkalommal nagy érdeklődés övezi, így volt ez idén is. 1500 autócsoda a 30-as évektől napjainkig várta a vendégeket. Bár a programsorozat csütörtöki napja zártkörű rendezvény volt, látogatók csak a fennmaradó két napban csodálhatták meg az autók versenyeit és show-it. Látványos programok színesítették a környéken élők napjait, még az utakon elhaladók is nézelődhettek a látványos felvonulásokban, Komáromban. Az autós programok mellett a zenés koncertek sem hiányozhattak, hiszen nincs amerikai életérzés rock and roll nélkül. Fellépett a rendezvényen Deák Bill Gyula és az Easy Blues (SK), 50 éves jubileumi koncertjével érkezett a Gesarol, és pörgős punk-rock dalait az Auróra hozta el. Különleges amerikai programot is tartogattak a szervezők, a Rodeo Közép-Európai Bajnokságát, amelyet pénteken és szombaton rendeztek élő bikákkal.

Cégünk az elmúlt évekhez hasonlóan idén is biztosította a rendezvény eszközeit a legszínesebb felhozatalban. A fesztiválozók találkozhattak kordonjainkkal, mobil kabinjainkkal, és osztott női/ férfi szaniter konténereinkkel. Reméljük jövőre is találkozunk az Erdőben !

Autó csoda a komáromi autós fesztiválról

Motorosok a Komáromi Autós Fesztiválon