Hírek

Vissza 2017. augusztus 20-i rendezvénysorozatok újra!

2017. augusztus 31., csütörtök 11:00:00  

Cégünk legnagyobb örömére a 2017. évi augusztus 20-i rendezvények a tavalyi évhez hasonlóan az idei évben is nagy sikerrel zajlottak le.

Megrendelőinket idén is a leggyorsabb és legpontosabb szervezéssel igyekeztünk kiszolgálni. Gépkocsivezetőink Budapest és a környező városok és települések több pontjára szállították le mobil eszközeinket a hét minden napján.

Azok, akik kilátogattak az ünnepi rendezvényekre találkozhattak mobil kabinjaikkal Budapesten például a Hősök terén, a Bazilikánál az Óhegy parknál Kőbányán. Vidéki kabinjaink jelent voltak többek között Pencen, Kisecseten, Bicskén, Környén.

A mobil toalettek mellett cégünk az előző években vásárolt teljesen új eszközeit is biztosította az idei rendezvényekhez. A Szolnokon ünneplők tömege mobil kordonjainkkal találkozhatott, míg Budapesten a Millenárisnál kerítéseink vigyázták a látogatókat. Cégünk örömére a Ceglédberceli rendezvény résztvevői az idei évben megvásárolt osztott női/férfi szaniter konténerünket csodálhatták meg.

Reméljük az idei évhez hasonlóan a következő években is még több kabinnal, szaniter konténerekkel, mobil kerítésekkel és kordonokkal segíthetjük partnereinket.

mobilwc 2017.augusztus 20.

augusztus 20.-i rendezvényeken

mobilkabinajink az augusztus 20.i rendezvényeken

2017 aug.20-i rendezvények Budapesten